Щорічний чемпіонат 'Повелитель Ukraine Вогѕсһ': названо переможців

Щорічний чемпіонат "Повелитель Ukraine Borsh" серед співробітників британського офтальмологічного центру та німецької очної клініки, який проходив у Києві попри непрості часи досяг свого фіналу.

Традиційно серед співробітників клінік проводилося змагання на приготування кращого українського борщу. Для наших лікарів, реєстраторів і медичних сестер після важкої роботи і напруженої і вимагає уваги - це прекрасний подарунок від англійської компанії засновника. Цього разу нашим співробітникам кинула виклик Німецька очна клініка в Києві.

Для участі в чемпіонаті зареєструвалися 35 осіб. З них 23 жінки та 12 чоловіків. Із загальної чисельності учасників 12 осіб – це співробітники і з Британської офтальмологічної клініки і 23 людини учасників німецької очної клініки.

Відео дня

Завдяки проведенню такого чемпіонату співробітники змогли зануритися в теплу атмосферу свята. Насичений графік проведення заряджав енергією і позитивом. На якийсь короткий час, кожен співробітник зміг відволіктися від подій в Україні, а емоції враження від проведення заходу ще раз підтверджують, що українці - це шалена підтримка і надзвичайна сила!

Кожен день на оцінку журі презентували свої творіння два нових учасника конкурсу. За результатами виставлялися бали і зводилися в рейтинговій таблиці.

Німці для Британців - серйозний противник і пристрасті розгоралися неабиякі. Весь процес дегустації відбувався в приміщенні обладнаному аудіо відеоконтролем. Всі конкурсанти мали незв'язані коди-номери і не подавали учасникам свої твори мистецтва.

У дегустації брали участь не тільки члени журі, але і всі співробітники. Учасники могли поділитися культурною спадщиною, все ж національна кухня - це значна частина культури. Здорова конкуренція набирала обертів з кожним днем, і це надавало додатковий кураж заходу. Тепла і дружня обстановка між учасниками двох клінік позитивно відбивалася і на результатах роботи.

Кажуть, у кожної господині свій борщ - не гірше і не краще за інших. Власне, як і в нашому конкурсі. Наша головна мета була не в тому, щоб знайти "найсмачніший" борщ (адже навряд чи це можливо зробити об'єктивно – на смак і колір, як відомо, товариша немає), а в тому, щоб жителі з усіх куточків великої і різної України поділилися своїми секретами приготування цієї об'єднуючої страви. І, дуже вчасно, підсумки цього чемпіонату борщу ми підводимо напередодні новорічних свят.

Щорічний чемпіонат 'Повелитель Ukraine Вогѕсһ': названо переможців

Все серйозно і об'єктивно, за результатами конкурсу!

"Перше місце" - 62 бали, що становить 10,3 середнього балу і призовий фонд від засновника - поїздку на 1 тиждень на Мальту завоювала сестра медична операційна британського офтальмологічного центру Філіміоненко Яна, 

"Друге місце" - 58 балів, що становить 9,7 середнього балу і виплату призового фонду завоювала реєстратор німецької очної клініки Циганова Ірина.

"Третє місце" - 57 балів, що становить 9,5 середнього балу та виплату призового фонду за рішенням членів комісії розділили між собою лікар-офтальмолог британського офтальмологічного центру Штокалюк Катерина та лікар-офтальмолог німецької очної клініки Константинова Віта.

Вітаємо з перемогою учасників чемпіонату та бажаємо всьому Києву та Україні позитивного настрою, а учасникам конкурсу нових перемог та звершень!

Завжди раді і готові до співпраці eyes.ua, klinika.ua.