Колисками БДСМ і рольових ігор стали Івано-Франківськ і Полтава / фото ua.depositphotos.com

Українці в 2022 році продовжували купувати інтимні товари у секс-шопах. Так, у Києві найбільше було придбано товарів для анальних утіх, а Львів став "столицею" оральних пестощів.

Про це повідомляє простір сексуальних знань і товарів LOVESPACE, дослідивши, які саме інтимні товари замовляли українці в різних регіонах.

За даними експертів, "піраміда" сексуальних потреб українців складається з БДСМ-товарів, рідких вібраторів, мастурбаторів, вакуумних стимуляторів і лубрикантів.

Відео дня

Зокрема, минулого року було придбано 17 літрів рідких вібраторів. А оральних лубрикантів зі смаком солоної карамелі українці спожили стільки, що ним можна було б наповнити 700 чашок еспресо.

Як повідомили у LOVESPACE, якщо скласти всі продані вібратори у рядок, їхня довжина складе понад два кілометри. Також в Україні цікавилися секс-машинами - їх було продано 29 одиниць. А це приблизно три купейних вагони "Укрзалізниці", якщо розмістити по одній секс-машині в кожному купе.

Не обійшли увагою й анальні цяцьки. "Купували всюди! Але справжніми столицями анальщини вважаємо Київ і Ужгород. Саме там найчастіше купували анальні лубриканти і корки з хвостиком", - йдеться в повідомленні.

Багато купували й інших іграшок. Зокрема, віброкулі найчастіше замовляли у Вінниці, а вібратори-кролики - у Харкові. Вакуумні стимулятори користувалися популярністю в Києві, фалоімітатори - у Рівному, а мастурбатори - у Хмельницькому.

"Колисками БДСМ і рольових ігор стали Івано-Франківськ і Полтава. Саме в цих містах найчастіше замовляли шльопалки, флогери, костюми для рольових ігор, чокери та наручники", - розповіли експерти.

Оральні пестощі дуже полюбляють у Львові, а еротичний масаж - у Дніпрі. "А от найздоровішим містом стала Одеса. Сюди ми найчастіше відправляли масажери простати та вагінальні кульки", - кажуть у LOVESPACE.

У українців, насправді, все нормально з сексом / інфографіка lovespace.media

Загалом, замовлення інтимних товарів минулого року робили українці в 1140 містах, містечках і селах.

"Головною нашою ідеєю є те, що в українців, насправді, все нормально з сексом", - наголошують у компанії.

Секс під час війни

Як повідомляв УНІАН, психолог-cексолог Маргарита Шавловська пояснила, як війна впливає на сексуальне життя.

За її словами, через постійний стрес і невизначеність, довготривалу відсутність сну, депресивні стани може знижуватися лібідо. У жінок бувають труднощі зі збудженням та досягненням оргазму, у чоловіків - передчасна еякуляція та відсутність ерекції. Водночас, провина вцілілого, думки про те, "як я можу займатися сексом, коли інші вмирають", також можуть викликати зниження сексуального бажання.

Психолог зазначає, що займатися сексом під час війни чи ні - це рішення кожної окремої пари, і кожен варіант - це нормально.

Вас також можуть зацікавити новини: