Зрадник Мамбетов втік до США з українським паспортом / скріншот

Зрадник України з тимчасово окупованого Криму Сейран Мамбетов знаходиться в США. Для втечі за кордон він нібито міг використати український паспорт.

У Центрі журналістських розслідувань зазначили, що колаборант і зрадник Сейран Мамбетов приклався до знищення телеканалу ATR і створення на противагу пропагандистського смітника "Міллет". Мамбетов допомагав росіянам створювати паралельну реальність, в якій корінний народ нібито підтримує окупацію.

Відзначається, що окупанти звинуватили Мамбетова в розкраданні коштів і звільнили, після чого він відправився подорожувати і опинився в штаті Флорида в США. Зрадник відновив український паспорт через консульство в Туреччині і зараз намагається зібрати кримськотатарську громаду Флориди.

Відео дня

"Бігли або готуються до втечі й інші зрадники з числа кримських татар. Наприклад, телеведуча Сусанна Халілова, яка намагалася бути "кримською Скабєєвою" в Дагестані, ймовірно, вже упаковує валізи для втечі в США, де живе її рідна сестра", - зазначено в повідомленні.

Шарій засвітився з українським паспортом - що відомо

Багато зрадників України не поспішають викидати український паспорт, адже він дає набагато більше свободи, ніж російський або папірці невизнаних фейкових республік, які наплодила Росія.

Так, відомий любитель "русского міра" Анатолій Шарій був помічений в пересувному пункті українського паспортного сервісу у Валенсії, де оформляють біометричні закордонні паспорти.

Вас також можуть зацікавити новини: