Miss&Mrs World Plus Size Ukraine 2021

У Києві відбудеться Національний Революційний конкурс краси, у якому беруть участь 27 пишних та розкішних Королев зі всієї України. 

Міс Світу Плюс Сайз набирає оборотів і у цьому році Тетяна Котьолкіна, яка є Генеральним директором конкурсу, запустила 6 Регіональних відборів у Харкові, Одесі, Маріуполі, Дніпропетровській області, Мукачевому та Львові.

Нагадаємо, що конкурс для дівчат розміру Plus Size проходить із 2019 року.

Відео дня

Конкурс Міс Світу Плюс Сайз - це цілий проєкт, де дівчата розкривають себе, позбуваються комплексів та надихають любити і приймати себе.

Miss&Mrs World Plus Size Ukraine 2021

Головною задачею організатора Національного конкурсу Miss&Mrs World Plus Size Ukraine - є підтримка кожної дівчини, яка стала на шлях до Революції Краси.

 "Ми кажемо "Ні" конкуренції та виховуємо у кожній королеві посил підтримки учасниць, тому що це найголовніше!, - каже Тетяна Котьолкіна, яка встигла створити Революція Краси - Я пишаюся! Це моя дитина, яку я виховую із честю та вчу мати чисту душу та репутацію".

Miss&Mrs World Plus Size Ukraine 2021

Фінал Miss&Mrs World Plus Size Ukraine 2021 відбудеться 18 грудня у Національному Театрі імені Лесі Українки.

На Фіналі дівчата будуть презентувати Національні костюми різних країн Світу.

Miss&Mrs World Plus Size Ukraine 2021

Також організатори піднімуть тему Кримськотатарського народу та війни на Донбасі, яка болить у кожному із нас. Цей перформанс запам'ятається кожному.

На головній сцені столиці дівчата будуть презентувати дизайнерські вбрання, вечірні сукні під виступ Віталія Козловського, а також Фіналістки вийдуть у ніжний будуарній білизні, де покажуть пишні форми. 

Miss&Mrs World Plus Size Ukraine 2021

На Фіналі виступатимуть зірки Українського шоу-бізнесу - Віталій Козловський, Анна Трінчер, Khayat, повітряні гімнасти.

Головою журі та Амбасадором Національного конкурсу Miss&Mrs World Plus Size Ukraine 2021 є Міла Кузнецова - володарка світових Міжнародних титулів та яка є рекордсменкою із найбільших грудей України та занесена у Книгу Рекордів Гіннеса Україна.

Переможниці поїдуть представляти Україну на Міжнародний конкурс до Бразилії у 2022 році.

Instagram - https://instagram.com/miss_mrs.world_plussize

Акредитація за номером : +380684307030 Оксана