Милованов прокоментував мобілізацію публічних людей / колаж УНІАН, фото УНІАН

Колишній міністр економіки і член наглядової ради "Укроборонпрому" Тимофій Милованов прокоментував пропозицію військового Богдана Климчука про мобілізацію блогерів Сергія Стерненка, Сергія Притули, Тараса Чмута, Юрія Бутусова або Ігоря Лаченка. Він зазначив, що виникає конфлікт між ефективністю та справедливістю.

"Виникає питання конфлікту між ефективністю і справедливістю, і, більш того, схоже, що справедливість у кожного своя", - написав Милованов на своїй сторінці в Facebook.

При цьому він запропонував подумати, де блогери будуть ефективнішими, - на передовій в штурмовій бригаді, в штабі або в управлінні бригадою.

Відео дня

"Що буде більш ефективним, де вони принесуть більше користі? Чи може взагалі, куди їх призначать, буде випадковим, як часто буває в ТЦК? Чи використовують вони свої зв'язки, щоб їх призначили на посади, де вони будуть не штурмувати, а робити саме те, в чому вони добре розбираються? Чи справедливо це, тому що не у всіх є такі зв'язки? Це складні і важливі питання. Побічно тут йдеться про дві речі - роль та відповідальність публічної людини під час війни та ефективність використання людей армією", - вказав Милованов.

Пропозиція Климчука - з чого все почалося

Військовий Богдан Климчук висловив думку, що мобілізація таких інфлюенсерів як Сергій Стерненко, Сергій Притула, Тарас Чмут, Юрій Бутусов або ігор Лаченков була б хорошим прикладом для наслідування.

"Бо найкраща форма волонтерства зараз-служба в силах оборони", — написав Климчук.

Вас також можуть зацікавити новини: