Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про ймовірну відставку голів управлінь Нацполіції Києва, Харківської та Одеської областей / фото ua.depositphotos.com

Чимало експертів і політиків пророкують "гарячу" політичну осінь і масові протести в Україні. У такій ситуації було б помилкою зараз міняти керівництво поліції на місцях. Йдеться перш за все про великі міста. Особливо це стосується Києва, який завжди був і є головною ареною політичних протистоянь. 

Про це у Facebook пише журналіст Сергій Руденко.

"Кадрові перетасування у керівництві поліції на місцях, які обов'язково спровокують певний безлад в лавах правоохоронців, можуть істотно підняти градус напруги, і осіння ситуація, про яку всі говорять, може вийти з-під контролю", - зазначив журналіст.

Відео дня

При цьому, як вважає Сергій Руденко, підстав для загострення внутрішньої ситуації в Україні восени достатньо: зростання тарифів, перспектива запровадження нових податків, посилення протистояння влади з представниками патріотично налаштованої частини суспільства - ситуація навколо Нацкорпусу, зазначає журналіст, лише один із красномовних прикладів, - невирішена проблема Донбасу, діяльність "проросійської п'ятої колони" та інше.

"Сподіваюся, що керівництво МВС це розуміє. Адже ціна кадрової помилки може бути занадто високою", - додав він.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація про ймовірну відставку глав управлінь Нацполіції Києва, Харківської та Одеської областей.