У Ріні тепер є нові господарі / фото t.me/Pravda_Gerashchenko

У "Макарівського Хатіко" - собаки породи акіта-іну на прізвисько Ріні - з'явився новий будинок і люблячі господарі, які знають, як утримувати таку тварину, займуться її вихованням та лікуванням.

У собаки тепер є нові господарі - Богдан і Надія, а також друг - пес такої ж породи на прізвисько Чіп, поділився в Telegram радник глави МВС України Антон Геращенко.

За його даними, Надія дізналася, що Ріні в селищі міського типу Макарів Київської області на порозі порожнього будинку довгий час чекала свою господиню, і поїхала шукати собаку з фотографією, на якій є тварина.

"...Після довгих опитувань місцевих їй вдалося знайти потрібний будинок. Ріні зустріла їх на порозі. Надя присіла поруч і заплакала. Собака підійшла і злизала сльози... Так почалася любов!", - поділився Геращенко.

Радник міністра додав, що Надія кілька разів приїжджала до собаки з чимось смачним, а також привезла курточку. Після цього тварина звикла до нової сім'ї.

Нагадаємо, війська РФ вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого.

Спочатку ворог скидав бомби на військові об'єкти, а потім атакував і мирних людей, зокрема, на Київщині. Макаров опинився під контролем окупантів, загинуло багато цивільних. 21 березня противників повністю вибили з Макарова.

10 квітня Антон Геращенко повідомив, що в Макарові собака на прізвисько Ріні чекає на порозі будинку свою господиню Тетяну, яка трагічно загинула.

Волонтери намагалися забрати Ріні в притулок, але вона не захотіла йти й лише взяла привезену їжу.

Вас також можуть зацікавити новини: