ДПСУ повідомила про сильну навантаженість на українсько-польському кордоні / фото УНІАН

Державна прикордонна служба України (ДПСУ) попередила громадян про утворення великих черг на українсько-польському кордоні у Львівській області.

У ДПСУ пояснили, що у зв’язку з початком літнього сезону та канікул збільшився пасажиропотік на кордоні України з Польщею.

"Рекомендуємо громадянам, які прямують через Польщу транзитом, обирати для перетину кордону пункти пропуску в межах Закарпатської та Чернівецької областей", - звернулися з проханням до українців прикордонники.

Ситуація на кордоні

Про те, що ділянка кордону України з Польщею найбільш завантажена, знають усі. Часом там можна простояти ледве не добу. Раніше у ДПС вже зверталися з проханням до українців на влаштовувати скандалів на пунктах пропуску через довге очікування в чергах. Наприклад, черги вантажівок можуть складати до семи днів на виїзд з України.

Крім того, 13 червня ДПСУ повідомила, що видані без використання спеціальних бланків нотаріальних документів довіреності на білих аркушах паперу для виїзду дітей за кордон відтепер потребують підтвердження.

А 29 травня в Держприкордонслужбі розвіяли чутки про те, що молодим хлопцям віком 17-ти років можуть заборони виїзд з України через мобілізацію та воєнний стан. 

Вас також можуть зацікавити новини: