Ворошилов - відомий український пілот / фото instagram.com/___karaya___

Відомий український льотчик Вадим Ворошилов з позивним Karaya поділився реальним фото після успішної роботи сил ППО. Знімок він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"На відео польотів все дуже красиво, літаки літають, ракети відстрілюються, але на жаль, немає розуміння того, що відбувається за кадром, тому я вирішив викласти фото без редагування", — написав пілот.

Зазначимо, що на фото обличчя Ворошилова закривавлене, його очі стомлені. Але, судячи з піднятого пальця вгору, він не втрачає позитивного настрою навіть в такі складні моменти.

Відео дня
false

Вадим Ворошилов Karaya - що про нього відомо

Ворошилов народився в Кременчуці. У 2011 році він закінчив місцевий військовий ліцей, де й отримав навички пілота.

У жовтні 2022 року пілот збив 2 ракети окупантів, а також 5 іранських дронів, що летіли над Вінницькою областю, але тоді йому довелося катапультуватися через пошкодження літака. Разом з цим, пілот відвів винищувач від населеного пункту, щоб не постраждали люди.

Ворошилов веде свій YouTube-канал, де публікує відео польотів.

Командувач повітряними Силами ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук ініціював присвоєння пілоту високого звання Героя України.

У День ЗСУ, 6 грудня 2022 року, майору Вадиму Ворошилову на псевдо Karaya вручили нагороду "За заслуги перед Вінницею". Також пілот отримав грошову премію в розмірі 30 тисяч гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: