Росіяни вбили дружину і дитину: чоловік, який втратив родину в Херсоні, стає до лав ЗСУ  / фото УНІАН

Чоловік з Херсонської області, який втратив дружину та дитину під час сьогоднішнього обстрілу російських окупантів, вирішив стати до лав Збройних Сил України, розповів прес-офіцер комендатури Херсона Дмитро Плетенчук.

"Мені тепер лише в армію", - каже чоловік, який щойно втратив дружину і доньку. Згадується генерал Лебедь, який сам попереджав, що немає більш вмотивованих солдатів ніж ті, хто все втратив. Сьогодні стало на одного такого більше", – пише Плетенчук.

В Херсонській обласній асоціації футболу розповіли, що цей чоловік – спортивний лікар (працював в МФК "Кристал" Херсон, "Таврія" Сімферополь, "Енергія" Нова Каховка тощо), фізіотерапевт Володимир Дудка. 

Відео дня

"Весь колектив Херсонської обласної асоціації футболу висловлює найщиріші співчуття Володимиру, родичам, близьким та друзям загиблих. Відчуваємо скорботу разом із вами", – написали в асоціації. 

Там зазначили, що ХОАФ надасть фінансову допомогу чоловікові, та закликали долучатися. 

Росіяни вбили дружину і дитину: чоловік, який втратив родину в Херсоні, стає до лав ЗСУ  / фото ХОАФ

Кривавий обстріл Херсона напередодні Великодня

В суботу, 15 квітня, російські окупанти завдали чергового удару по Херсону. Ворожа артилерія вдарила по Таврійському мікрорайоні міста, біля освітнього закладу. 

Внаслідок ворожої атаки загинули двоє цивільних – 48-річна жінка та її 28-річна донька. Вони отримали мінно-вибухові травми, несумісні з життям.

Крім цього, на Херсонщині було поранено трьох поліцейських. Вони потрапили під атаку ворожих безпілотників.

Вас також можуть зацікавити новини: