Правоохоронці проводять контррозвідувальні заходи в урядовому кварталі / фото СБУ

Правоохоронці проводять контррозвідувальні заходи у Печерському районі Києва. Перевірки проходять в урядовому кварталі і на територіях, які до нього прилягають.

В СБУ заявили, що метою заходів є перевірка та посилення контрдиверсійного захисту державних об'єктів, а також підвищення безпеки осіб, які перебувають під державною охороною.

"Це особливо важливо в умовах збройної агресії РФ, яка намагається дестабілізувати ситуацію в Україні будь-яким способом", - йдеться в повідомленні.

Відео дня
false
false

Заходи, які вживають правоохоронці:

  • огляд території та приміщень в рамках пошуку заборонених до обігу предметів;
  • перевірка громадян на території урядового кварталу;
  • посилення режимних заходів в Печерському районі.
false

"СБУ просить громадян з розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні дії і вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години", - додали в СБУ.

false
false

Обшуки СБУ під час війни - що відомо

З 22 Листопада 2022 року СБУ проводить контррозвідувальні заходи на територіях монастирів і єпархій Української Православної церкви 

Президент Володимир Зеленський 1 грудня повідомив, що РНБО доручила уряду внести до Верховної Ради проект закону про виключення можливості діяльності в Україні афілійованих з центрами впливу в РФ релігійних організацій.

Всього з початку повномасштабного нападу Російської армії Служба безпеки України відкрила понад 1,5 тисячі кримінальних проваджень за фактами державної зради і шпигунства.

Вас також можуть зацікавити новини: