Дорослі в цій родині ведуть асоціальний спосіб життя \ фото od.npu.gov.ua

В Одесі чиновники вилучили із сім'ї 5-річну дівчинку, яка утримувалася в жахливих умовах.

Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, вчора ввечері в поліцію надійшла інформація про те, що в одній з квартир будинку на вулиці Паустовського плаче дитина.

У будинку, про який йшла мова, співробітники поліції, Служби у справах дітей і медики виявили повну антисанітарію і абсолютно неприйнятні умови для проживання дітей, які виховуються у сім'ї.

Відео дня

Читайте такожУсюди мухи та сморід: біля Львова двох дітей врятували від горе-батьків (фото, відео)

З'ясувалося, що батьки 5-річної дівчинки та її 14-річного брата неодноразово потрапляли в поле зору поліції за неналежне виконання батьківських обов'язків. За словами сусідів, дорослі в цій родині ведуть асоціальний спосіб життя, систематично пиячать, лаються і не приділяють належної уваги дітям та їхньому розвитку.

На батьків – 55-річного батька та 43-річну матір – поліцейські склали протокол за ст. 184 КУпАП ("неналежне виконання обов'язків по вихованню дітей").

Батьки постійно вживали спиртні напої \ фото od.npu.gov.ua

Молодшу доньку оглянули лікарі, зараз вона перебуває під опікою фахівців у спеціалізованому дитячому закладі. Питання про вилучення з сім'ї старшого сина вирішується.

Вас також можуть зацікавити новини