Діти віком 5, 4 та 1 рік були у жахливому стан / znaj.ua

У селі Саф'яни Ізмаїльського району Одеської області безвідповідальна мати морила голодом своїх трьох маленьких дітей.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Одеській області.

Забило на сполох керівництво дошкільного закладу, повідомивши голові сільської ради, що близько місяця діти не відвідують садок. До оселі правоохоронців впустив співмешканець жінки. В одній з кімнат серед розкиданих речей поліцейські виявили трьох малюків.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі "швидка" "не довезла" побитого чоловіка до лікарні - він помер

«Діти віком 5, 4 та 1 рік були у жахливому стані: брудні, у невипраному одязі, з вошами та висипаннями на тілі. Скрізь панував безлад та антисанітарія, у тому числі, - від випорожнення двох бійцівських собак, які також знаходилися в будинку», - йдеться у повідомленні.

«Старша дитина підійшла до мене і попросила про допомогу, сказавши, що у неї «таргани» в голові дуже сверблять. За словами малюків, за день вони нічого не їли. Де знаходиться мати, співмешканець пояснити не міг. На місці було прийнято рішення помістити діток до реабілітаційного центру», - розповіла інспектор сектору ювенальної превенції Ізмаїльського ВП Ольга Владичко.

За невиконання батьківських прав правоохоронці склали на горе-матір три протоколи за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. З жінкою була проведена профілактична бесіда. Їй пояснили, що у разі не виправлення ситуації, буде вирішуватися питання про позбавлення її батьківських прав.

фото прес-служба ГУ НП в Одеській області