Миколаївську область майже звільнили від росіян / фото ua.depositphotos.com

Від завтра у Миколаєві комендантська година триватиме з 00:00 до 5:00.

Про це повідомив мер міста Олександр Сєнкевич.

"Від завтра у Миколаєві комендантська година триватиме з 00:00 до 5:00", - зазначив він.

Відео дня

Сєнкевич нагадав, що у ці години зберігається спеціальний режим світломаскування та закликав громадян враховувати цю інформацію під час пересування містом.

Війна в Україні: ситуація в Миколаєві

Як повідомляв УНІАН, з 1 жовтня на території Миколаєва та Миколаївської області було запроваджено комендантську годину та світломаскування в режимі повного затемнення з 22:00 до 06:00.

28 листопада голова ОВА Віталій Кім заявив про плани скоротити тривалість комендантської години в області, окрім деокупованих територій.

Також він заявив, що будуть зняті майже всі обмеження на продаж алкоголю.

Нагадаємо, 11 листопада Віталій Кім заявив, що всю Миколаївську область звільнено. Під окупацією залишалася Кінбурнська коса — піщана коса у північно-західній частині Кінбурнського півострова між Дніпровсько-Бузьким лиманом та Чорним морем.

Кінбурнська коса, яка знаходиться у Миколаївській області, наразі офіційно не звільнена від російських окупантів. Українська влада зазначає, що поки зарано коментувати ситуацію у цьому районі. За словами Кіма, не треба очікувати, що сьогодні у цьому районі щось зміниться, однак росіяни на косі – питання часу.

Вас також можуть зацікавити новини: