Дія обмежень не поширюється на представників військових формувань / фото ДПСУ

В межах прикордонних районів Київської області, а саме в межах до 5 км від державного кордону у Вишгородському районі, запроваджено додаткові тимчасові режимні обмеження.

Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області.

"Заборонено: пересування осіб та транспортних засобів, проведення всіх видів робіт з 22:00 до 05:00; перебування осіб у лісових масивах; перевезення зброї та будь-яких засобів активної оборони без відповідних дозволів; здійснення фото-, відеозйомок доріг, об’єктів інфраструктури, розташування чи переміщення військових підрозділів; використання будь-яких літальних апаратів та запуск плавзасобів на річках; носіння військової форми одягу; проведення різного відпочинку, плавання, полювання тощо; будь-які пересування по місцевості, яка безпосередньо прилягає до державного кордону, завширшки 1000 метрів, окрім населених пунктів, які прилягають до державного кордону", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Дія обмежень не поширюється на представників військових формувань.

Як зазначили в поліції, обмеження діятимуть відсьогодні до закінчення воєнного стану в країні.

Як повідомляв УНІАН, у Києві та області змінився час комендантської години. Окрім цього, громадський транспорт столиці з 16 травня став працювати довше.

Вас також можуть зацікавити новини: