Євген Комаровський в День сміху розповів про боротьбу з "Пу-лихоманкою" / скріншот

Кандидат медичних наук, педіатр Євген Комаровський у п'ятницю, 1 квітня (відзначався День сміху) сказав, що в Російській Федерації вже протягом багатьох років є епідемія так званої "Пу-лихоманки", і українці вирішили з нею боротися за допомогою бойової етнічної качки "У-2".

Бойова українська качка "У-2" виділяє послід, який бореться з "Пу-лихоманкою", розповів лікар у жартівливому відео, розміщеному на його сторінці в Instagram.

"У мене в руках бойова Етнічна качка "У-2"... Чому "У-2"?... Велика проблема використання качок, ви, напевно, вчили в школі пристосованість птахів до польоту - ось, щоб птах стала легше, вона весь час паскудить. А саме качиний послід - він має основний лікувальний вплив... І… перший варіант качки… не встигав долетіти до кордону, він завжди обкачував нашу територію, а це нічого не давало", - зазначив медик.

Комаровський додав, що "У-2" - модифікований варіант, який буде використаний 1 квітня.

"... У чому суть: на... території держави-агресора ось уже багато років епідемія так званої Пу-лихоманки. Власне кажучи, наша качка виділяє екскременти, які розбризкуються в повітрі та завдяки цим екскрементам, загалом, антиген Пу-лихоманки нейтралізується...", - додав педіатр.

Нагадаємо, 24 лютого рано вранці війська РФ увірвалися в Україну. Влада РФ назвала війну в Україні "спецоперацією", метою якої, зокрема, є "денацифікація" нашої країни.

Спочатку ворог скидав бомби на військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти. 

Пізніше російська сторона звинувачувала Україну в розробці біологічної зброї. Посол США в ООН Лінда Томас-Грінфілд говорила, що Москва, а не Київ, підтримує програму біологічної зброї.

Вас також можуть зацікавити новини: