Девін Хейні може стати претендентом на пояс Василя Ломаченка / фото: boxingscene.com

Наступним суперником чемпіона світу за версіями WBC, WBO і WBA в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) може стати непереможний американець Девін Хейні (22-0, 14 КО) або австралієць Джордж Камбосос (17-0, 10 КО).

Британський промоутер Едді Хірн заявив, що хоче організувати бій Ломаченко - Хейні в цьому році.

"Наступного тижня, сподіваюся, Хейні переможе Абдуллаєва. Тоді він стане обов'язковим претендентом для Ломаченка, який до об'єднання титулів хоче провести ще один бій у цьому році. Якщо Хейні переможе, ми будемо називати ім'я Ломаченка, щоб організувати цей бій до кінця року. Весь світ захоче це перевірити. Так що, сподіваюся, Арум і Ломаченко приймуть цей виклик", - цитує Хірна boxingnews24.com.

Відео дня

Читайте також"Нагорі йде дільба": Ломаченко висловився про взаємини України з Росією

Ще одного кандидата на бій з Ломаченко назвав промоутер українця Боб Арум.

"Ми будемо шукати найкращий варіант. Є дуже хороший австралійський хлопець Джордж Камбосос-молодший. У випадку з Ломаченком ведеться пошук найбільш сильних суперників з можливих", - наводить слова Арума worldboxingnews.net.

Нагадаємо, очікується, що в березні-квітні наступного року Ломаченко проведе об'єднавчий бій за чотири титули в легкій вазі проти переможця бою Річард Коммі - Теофімо Лопес. До цього в українця є час для проміжного поєдинку.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що британець Люк Кемпбелл визнав чисту поразку від Ломаченка.