Паулу Фонсека / shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував майбутній матч своєї команди проти німецького "Айнтрахта" в 1/16 фіналу Ліги Європи.

В першу чергу, португалець зазначив кадрові труднощі гірників. Зокрема, завтра не готові вийти з перших хвилин Валерій Бондаренко та Максим Малишев.

"Малишев не готовий через велику паузу вийти завтра в стартовому складі. Бондаренко також не готовий. Він тренується з нами лише кілька тижнів і розгубив ті навички, які ми з ним відпрацьовували", - заявив Фонсека, якого цитує прес-служба "Шахтаря".

Відео дня

"Чи зміниться тактика "Шахтаря" з-за відсутності Степаненка та Кривцова? Подивимося завтра. Матвієнко почуває себе добре. Не приховую ні від кого, що завтра вийде в основі Микола. Зрозуміло, що нам би хотілося, щоб вийшли Сергій Кривцов і Тарас Степаненко, але враховуючи, що це неможливо, доведеться обходитися без них", - заявив Фонсека.

Читайте також«Шахтар» підписав контракт з бразильським півзахисником Маркосом Антоніо

Що стосується безпосередньо ходу завтрашньої гри, підтримка німецькими вболівальниками "Айнтрахта", на думку Фонсеки, додасть додаткової мотивації його підопічним. Від останніх, вважає тренер, варто очікувати хороброї гри.

"На нас очікує складний поєдинок проти суперника, на боці якого буде перевага завтра. Насправді впевнений, що завтрашній матч буде проходити в такій атмосфері, яку всі професійні тренери та гравці обожнюють. Розуміємо, що практично весь стадіон буде підтримувати суперника, але це прекрасний сценарій. Люблю грати при такій атмосфері", - додав головний тренер "Шахтаря".

Нагадаємо, матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Айнтрахт" - "Шахтар" відбудеться в четвер, 21 лютого. Початок - о 20:00 за київським часом. Перший матч у Харкові закінчився бойовою нічиєю 2:2, при цьому з 11-ї хвилини гірники грали в меншості через вилучення Степаненка.