Тітці зрівняв рахунок у матчі / фото: ФК Шахтар

У центральному матчі 30-го туру чемпіонату України "Шахтар" вже в статусі чемпіона в Харкові приймав "Динамо". Матч завершився внічию - 1:1.

Останнє всеукраїнське дербі сезону команди провели в експериментальних складах.

"Динамо" вдалося відкрити рахунок у матчі на 36-й хвилині - Фернандо збив Віктора Циганкова у штрафному "Шахтаря", і капітан "Динамо" сам реалізував пенальті.

Відео дня

Наприкінці першої половини кияни залишилися в меншості - Артем Шабанов отримав другу жовту картку.

Читайте такожШахтар перед битвою з "Динамо" випустив футболки зі знаменитою фразою (фото)

У перерві Олександр Хацкевич не став робити заміну і випускати центрального захисника. Замість цього в центрі оборони розташувався Сергій Сидорчук.

У результаті вже через п'ять хвилин після початку другого тайму кияни отримали гол через центр. Після пасу Ларрі Кайоде Тете вийшов один на один і переграв Дениса Бойка.

На 63-й хвилині арбітр зрівняв склади - після удару Циганкова м'яч влучив у руку Давіта Хочолави, і грузинський захисник побачив перед собою другий "гірчичник".

Наприкінці зустрічі вирвати перемогу могли обидві команди - у "Динамо" відмінний шанс упустив Циганков, який пробив вище воріт, а у "Шахтаря" після удару з близької відстані від Тете м'яч влучив у штангу.

"Шахтар" після цього матчу набрав 77 очок, "Динамо" - 66.

Шахтар - Динамо - 1:1

Голи: Тете, 50 - Циганков, 36 (з пенальті)

Шахтар: П'ятов, Бутко, Кривцов, Хочолава, Матвієнко, Патрік (Коваленко, 75), Тете, Маркос Антоніо, Фернандо (Дентіньо, 46), Соломон (Ордець, 66), Кайоде

Динамо: Бойко, Сідклей, Бурда, Шабанов, Кендзьора, Сидорчук, Шепелєв, Андрієвський, де Пєна, Циганков, Бесєдін (Шапаренко, 66)

Вилучення: Хочолава, 63 - Шабанов, 45

УНІАН раніше також повідомляв про те, що "Олександрія" стала бронзовим призером УПЛ.