Євген Коноплянка поки не може піти з Шальке / фото: superhaber.tv

Віце-президент турецького "Бешикташа" Сердар Адалі прокоментував можливий трансфер півзахисника "Шальке" Євгена Коноплянки.

Слова Адалі наводить sporx.com.

"Коноплянка - технічний гравець, багато команд хотіли б бачити його у себе. Що буде далі, як вирішиться фінансове питання - ми вирішимо це. Я думаю, що він вже заявив "Шальке", що хоче перейти в "Бешикташ". Подивимося, чи зможемо ми його підписати. Дуже важливими є умови, важливо також не порушити баланс в команді", - сказав Адалі.

Відео дня

Читайте також"Нікуди не летить": Хачеріді не буде переходити в російський клуб (відео)

"Звичайно, ймовірність трансферу Коноплянки існує, як і будь-якого іншого гравця. Є певні моменти, але ми хочемо завершити цей трансфер", - додав віце-президент "Бешикташа".

За даними ЗМІ, "Бешикташ" і "Шальке" поки не можуть зійтися в ціні за Коноплянку. Німецький клуб відхилив попередню пропозицію "Бешикташа" - турецький клуб був готовий заплатити 3,5 мільйона євро, а також віддати півзахисника Дорукхана Токеза.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що головний тренер "Реала" Зінедін Зідан зробив заяву щодо майбутнього українського воротаря Андрія Луніна.