Збірна України провела товариський матч в Дніпрі / УАФ

Гравці збірної України прокоментували нічию в товариському матчі проти збірної Нігерії.

Слова футболістів української збірної наводить сайт телеканалів "Футбол 1/2".

Андрій Ярмоленко відзначив велику кількість помилок у збірної України:

Відео дня

"Нам протистояв хороший суперник. Думаю, що було дуже багато помилок з нашого боку. У нас були проблеми в першому таймі через контратаки Нігерії. Ми поступалися їм в деяких моментах. Вони дуже швидкі і скористалися нашими помилками. У другій половині гри ми перебудувалися і зуміли зупинити суперника, при цьому самі змогли забити".

Читайте такожЗбірна України уникнула поразки в товариському матчі з Нігерією

Олександр Караваєв прокоментував епізод, в якому заробив пенальті у ворота української збірної:

"В епізоді з пенальті я зупинився, ногу не виставляв, нічого. Він просто врізався в мене. Суддя на користь атаки дав пенальті, це його рішення. Наступного разу буду обережніше грати, буду робити роботу над помилками. Настрій після матчу хороший, тому що показали характер, створили багато моментів у другому таймі і могли вигравати матч. Не опустили руки, показали свою гру і добилися нічиєї".

Євген Коноплянка підкреслив, що команді не вистачало Тараса Степаненка:

"Не вистачало Степаненка. Ви бачили, скільки контратак, думаю він нам допоміг би їх руйнувати. Такий гравець дуже важливий на полі, але, думаю, в першу чергу ми багато втрачали легких м'ячів, тому надали супернику багато можливостей для контратак. Добре, що товариська гра, ми можемо щось спробувати, от ми і спробували, але краще так не пробувати. Добре, що ми знайшли сили, зібралися і не програли на своєму полі".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Андрій Шевченко оцінив гру збірної України в матчі проти Нігерії.