Володимир Шаран / REUTERS

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран поділився враженнями від минулого матчу четвертого туру групового етапу Ліги Європи проти "Сент-Етьєна" (2:2).

Фахівець дав коментар в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Читайте такожОлександрія зробила яскравий камбек проти Сент-Етьєна в Лізі Європи

Відео дня

"Емоції переповнюють. Найцінніша нічия в цьому турнірі. Вчора дивилися "Шахтар" і кричали радісно, коли вони зрівняли. Нічия - закономірний результат. На старті у нас навіть була перевага, могло забивати. Ми добре вивчили "Сент-Етьєн", знали цього суперника і проявили характер. Емоції хлопців у роздягальні - це перемога. Ми розуміємо, що це нічия, але для нас це важливо. Боротьба триває, адже "Вольфсбург" програв", - зазначив Шаран.

Тренер зізнався, що йому не вистачає глибини складу:

"Не вистачає в атаці кількох футболістів. Захищаємося ми непогано. Ми розуміли, що у них буде більшість в центрі поля з виходом Камара. Але його гол - дитячі помилки.

Побачив, що в кінці першого тайму сили залишали команду. Але я приємно здивований - у другому таймі додали. Хлопці професіонали, і є фундамент, який заклали на зборах".

"Олександрія" набрала третє очко і залишається на останньому місці в групі I. У п'ятому турі підопічні Шарана зіграють у Львові з "Вольфсбургом".

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Динамо" зіграло внічию з "Копенгагеном" на виїзді.