Ліверпуль - МЮ / REUTERS

У центральному матчі 23-го туру англійської Прем'єр-ліги "Ліверпуль" приймав "Манчестер Юнайтед".

Рахунок у матчі був відкритий на 14-й хвилині - Вірджіл ван Дейк забив головою після подачі кутового.

У першому таймі "червоні" забили ще двічі, але обидва голи були не зараховані - спершу через фол на Давіді Де Хеа, а потім через офсайд.

Читайте такожНайкращі в АПЛ і Європі: Ліверпуль встановив два історичних рекорди

У дебюті другої половини зустрічі "МЮ" після удару Джордана Хендерсона врятувала штанга. У той же час у гостей міг забивати Антоні Марсьяль, однак пробив вище воріт.

Крапка в матчі була поставлена в компенсований час - після пасу Аліссона Мохамед Салах втік до воріт "МЮ" і переграв Де Хеа.

"Ліверпуль" здобув 21-у перемогу в двадцяти двох матчах у поточному чемпіонаті, набравши 64 очки і продовжує впевнено йти до чемпіонського титулу. "МЮ" (34 очки) займає п'яте місце.

Відзначимо, що "Ліверпуль" встановив новий рекорд п'яти провідних чемпіонатів Європи за кількістю очок за 22 матчі. Попереднє досягнення належало "Ман Сіті" та "Баварії" (по 62 очки).

"Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" - 2:0

Голи: ван Дейк, 14, Салах, 90+3

"Ліверпуль": Аліссон, Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон, Окслейд-Чемберлен (Лаллана, 66), Хендерсон, Вейналдум, Салах, Фірміно (Фабіньо, 83), Мане (Орігі, 83)

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа, Ліндельоф, Магуайр, Шоу, Ван-Біссака, Фред, Матіч, Вільямс (Мата, 74), Перейра (Грінвуд, 74), Джеймс, Марсьяль

Відеоогляд матчу опублікував канал Setanta Sports Ukraine в YouTube.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що "Тоттенхему" не вистачило десяти міліметрів для перемоги в матчі АПЛ.