Вотфорд - Ліверпуль / REUTERS

"Ліверпуль" зазнав сенсаційної поразки у 28-му турі англійської Прем'єр-ліги.

Читайте також"Зробіть так, щоб Ліверпуль програв": Клопп відповів на зухвалий лист 10-річного фаната МЮ (фото)

Команда Юргена Клоппа в гостях зустрічалася з "Вотфордом" і поступилася з рахунком 0:3.

У першому таймі віце-чемпіон Англії грав дуже пасивно і практично не загрожував воротам господарів поля.

На 54-й хвилині "Вотфорду" вдалося вийти вперед, коли Сарр відправив м'яч у ближній кут воріт після прострілу партнера. Практично відразу "Ліверпуль" пропустив другий гол: Сарр вийшов один на один, перекинув голкіпера та оформив дубль.

На 72-й хвилині господарі встановили остаточний рахунок - Александер-Арнольд віддав поганий пас назад, м'яч опинився у Сарра, який віддав точну передачу на Діні - Аліссон не зміг врятувати "червоних".

"Вотфорд" - "Ліверпуль" - 3:0

Голи: Сарр, 54, 60, Діні, 72

"Вотфорд": Фостер, Феменія, Кабаселе, Кеткарт, Масіна, Хьюз, Капу, Сарр (Пуссетто, 83), Дукуре, Деулофеу (Перейра, 36), Діні

"Ліверпуль": Аліссон, Александер-Арнольд, Ловрен, ван Дейк, Робертсон, Окслейд-Чемберлен (Ориг, 65), Фабіньо, Вейналдум (Лаллана, 64), Салах, Фірміно (Мінаміно, 79), Мане

Відеоогляд матчу опублікував YouTube-канал Setanta Sports Ukraine.

"Ліверпуль" зазнав першої поразки в нинішньому сезоні АПЛ, а також перервав серію з 44 поєдинків без поразок у чемпіонаті.

У підопічних Юргена Клоппа була можливість стати третім непереможним колективом за підсумками сезону в історії англійської Прем'єр-ліги після "Престона" (1888/89) і "Арсенала" (2003/04).

"Ліверпуль" лідирує в АПЛ і випереджає "Манчестер Сіті" на 22 очки, проте тепер у "городян" буде можливість скоротити відставання.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Ліверпуль" поступився "Атлетіко" в Лізі чемпіонів.