Андрій Шевченко / фото УНІАН

Екс-футболіст В'ячеслав Шевчук розповів про важливе рішення, яке Андрій Шевченко прийняв після приходу на пост головного тренера збірної України.

За словами Шевчука, Шевченко виправив ситуацію з атмосферою в команді, переставши викликати гравців, які порушували дисципліну.

"На Євро-2016 були нюанси, пов'язані з дисципліною. Хтось не прийшов на установку, хтось проспав, були такі моменти. Михайло Фоменко - авторитетна і досвідчена людина. Складно було керувати такою командою, він не міг знайти баланс. Плюс хлопці користувалися цією слабиною й сідали на шию, дозволяли собі всякі речі. Шевченко вже на Євро-2016 бачив, що відбувається.

Відео дня

Читайте також"Зберемося у вересні": Шевченко прокоментував продовження контракту зі збірною України

Очоливши збірну, він відразу прибрав з команди тих гравців, які порушують цю атмосферу. Я не хочу називати прізвища, всі розуміють, хто це. Кожен усвідомлює свої помилки. Ми бачимо, на якому рівні зараз грає збірна, як хлопці прогресують. Шевченко рухається в правильному напрямку", - наводить слова Шевчука сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

Нагадаємо, Шевченко очолив збірну України у 2016 році. Під його керівництвом команда спершу не змогла подолати кваліфікацію на ЧС-2018, але потім пробилася в дивізіон А в Лізі націй, а також з першого місця в групі вийшла на Євро-2020.

Як повідомляв УНІАН, раніше Шевченко офіційно подовжив контракт зі збірною України.