Збірна України в жовтні проведе три матчі / фото REUTERS

Українська асоціація футболу повідомила про те, що збірна України в жовтні проведе товариський матч проти збірної Франції.

Читайте також"У непростий час залишилися тут": Шевченко висловився про натуралізацію Марлоса і Мораєса (відео)

Інформацію про матч опублікував офіційний сайт УАФ.

Відео дня

Зустріч Франція - Україна пройде 7 жовтня. Команди зіграють на "Стад де Франс" у Сен-Дені. Стартовий свисток прозвучить о 22.10 за київським часом.

Відзначимо, що спочатку матч Франція - Україна повинен був відбутися 27 березня цього року, проте його довелося перенести через коронавірус.

Збірна України: матчі в 2020 році

  • У вересні збірна України стартувала в Лізі а Ліги Націй. "Жовто-сині" спершу обіграли Швейцарію (2:1), а потім розгромно програли Іспанії (0:4). Після двох турів українці посідають друге місце у своїй групі.
  • Після матчу проти збірної Франції в жовтні українській команді належить провести дві зустрічі в рамках Ліги Націй: 10 жовтня в Києві з Німеччиною, а 13 жовтня в столиці України - з Іспанією.
  • У листопаді на українську збірну також чекають три гри. У Лізі націй команда Шевченка на виїзді зустрінеться з Німеччиною (14 листопада) та Швейцарією (17 листопада). Передувати цим поєдинкам буде контрольний матч проти збірної Польщі. Раніше було оголошено, що його збірна України проведе 11 листопада.