Іан Райт завершив кар'єру в 2000 році / фото: internewscast.com

Колишній нападаючий збірної Англії і лондонського "Арсеналу" Іан Райт поскаржився на образи, расизм і погрози на свою адресу з боку вболівальника Патріка О'Брайєна.

Підліток ображав Райта в особистих повідомленнях в Instagram.

Читайте такожКолумбійський футболіст на карантині рятує корову, згвалтовану наркоманами (фото)

Відео дня

"Я знаю, що не повинен звертати на це увагу, але ці повідомлення все одно зачіпають мене дуже сильно. Це ж дитина! "Ти йо*ана мавпа", "Ніггер". Це особисті повідомлення, які Патрік О'Брайєн прислав мені в Instagram. Цей хлопець має можливість писати все це мені і ні про що не турбуватися", - написав Райт в Twitter.

Крім цього, підліток погрожував 56-річному Райту заразити його коронавірусом, якщо захворіє сам.

"Тобі ж приблизно 65 років. Якщо у мене буде коронавірус, я покашляю тобі прямо в обличчя і підпишу тобі смертний вирок. Якщо я зустріну тебе, то відправлю в могилу", - писав О'Брайєн.

У мережі підтримали екс-футболіста, а чоловік, який представився поліцейським, навіть запропонував передати відомості до відповідного управління поліції.

Також в підтримку Райта виступив "Арсенал".

"Расизму немає місця у футболі і в суспільстві загалом. Ми не будемо терпіти расизм в жодній з форм його прояву і пишаємося різноманітністю людей в нашій родині. Ми завжди будемо з тобою, Іан", - йдеться в повідомленні прес-служби "Арсеналу" в Twitter.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що екс-футболіста "Динамо" допитали в прокуратурі через погрози вбити дружину.