фото REUTERS

Мюнхенська "Баварія" стала третім півфіналістом Ліги чемпіонів 2019-2020. Чемпіон Німеччини в чвертьфіналі познущався над "Барселоною".

"Баварія" дуже швидко відкрила рахунок в матчі - Томас Мюллер обігрався з Робертом Левандовскі і завдав прицільного удару.

Каталонцям вдалося швидко відігратися завдяки автоголу - Давид Алаба зрізав м'яч у власні ворота.

Відео дня

Слідом "Барселона" ледь не забила ще раз, але м'яч після подачі Мессі в штрафну влучив у штангу.

Читайте такожЛіга чемпіонів: другий чвертьфінал завершівся сенсацією (фото)

Надалі на полі домінувала "Баварія", а "Барселона" непростимо багато помилялася. В результаті вже до 28-ї хвилині мюнхенці зробили рахунок розгромним завдяки голам Івана Перішіча, Сержа Гнабрі і ще одному м'ячу від Мюллера.

На початку другого тайму Луїс Суарес обіграв захисника і відправив м'яч у сітку, повернувши інтригу, але ненадовго. Блискуча гра Альфонсо Девіса на фланзі привела до того, що він викотив м'яч на лінію воротарського, де Йозуа Кімміху залишалося лише підставити ногу.

У кінцівці матчу "Баварія" довела рахунок до непристойного. Мюнхенці відзначилися ще три рази, забивши в результаті вісім м'ячів.

"Барселона" - "Баварія" - 2:8

Голи: Алаба, 7 (автогол), Суарес, 57 - Мюллер, 4, 32, Перішич, 21, Гнабрі, 28, Кімміх, 63, Левандовскі, 82, Коутіньо, 85, 89

"Барселона": тер Штеген, Семеду, Лангле, Піке, Альба, Бускетс (Фаті, 70), Серджіо Роберто (Грізманн, 46), де Йонг, Відаль, Суарес, Мессі

"Баварія": Нойєр, Алаба, Кімміх, Боатенг (Зюле, 75), Девіс (Ернандес, 83), Горецька (Толіссо, 83), Алькантара, Гнабрі (Коутіньо, 75), Перішич (Коман, 67), Левандовскі, Мюллер

Попередження: Суарес, 54, Альба, 60, Відаль, 90+1 - Боатенг, 42, Девіс, 52

фото REUTERS
фото REUTERS
фото REUTERS
фото REUTERS
фото REUTERS

"Фінал восьми" Ліги чемпіонів: головне

  • "Фінал восьми" Ліги чемпіонів проходить з 12 по 23 серпня на двох аренах в Лісабоні. На кожній стадії команди проводять по одній грі. Переможець головного клубного турніру Європи вперше буде визначений в такому форматі в зв'язку з пандемією коронавірусу.
  • Вже відома одна півфінальна пара. "РБ Лейпциг" зустрінеться в 1/2 фіналу з ПСЖ. Матч пройде 18 серпня.
  • "Парі Сен-Жермен" став першим півфіналістом турніру - паризький топ-клуб вирвав перемогу в матчі з "Аталантою". На наступний день "РБ Лейпциг" вибив з боротьби "Атлетіко".
  • Суперник "Баварії" у півфіналі визначиться 15 серпня в протистоянні "Манчестер Сіті" - "Ліон".
  • Після вильоту "Барселони" "Баварія" залишилася єдиним учасником "Фіналу восьми", який раніше перемагав в ЛЧ.