Ісенко відбив три удари в серії пенальті / фото ФК Ворскла

Відбувся другий півфінал Кубка України, в якому "Маріуполь" приймав "Ворсклу".

Читайте такожДинамо без проблем вийшло у фінал Кубка України (відео)

Матч проходив на стадіоні імені Бойка в Маріуполі.

Відео дня

Господарі вийшли вперед на 37-й хвилині. Горбунов пробив, а м'яч після рикошету від Чурка опинився у воротах полтавчан. Ближче до кінця поєдинку здавалося, що "моряки" втримають перевагу, але на 79-й хвилині Тищенко збив у своїй штрафній Степанюка, а суддя призначив пенальті. Покарання точно виконав Кане - 1:1.

Гра перейшла в овертайми, в яких команди не форсували події та завдали лише кілька дальніх ударів. Перед серією пенальті на полі у "Ворскли" несподівано вийшов 16-річний голкіпер Павло Ісенко.

Саме юний футболіст став головним героєм поєдинку. Воротар полтавчан відбив удари Кулакова, Ігнатенка та Корнієнка, дозволивши команді виграти серію пенальті та пробитися у фінал.

"Маріуполь" - "Ворскла" - 1:1 (у серії пенальті - 2:3)

Голи: Горбунов, 37 - Кане, 80 (пенальті)

"Маріуполь": Гальчук, Полегенько, Чоботенко, Яворський (Биков, 73), Корнієнко, Чурко (Кулаков, 68), Ігнатенко, Мішньов (Тищенко, 75), Горбунов (Дава, 56), Топалов (Кащук, 69), Фомін (Дудик, 111).

"Ворскла": Резнік (Ісенко, 119), Пердута, Чеснаков, Ндіайє (Баєнко, 81), Сапай, Скляр, Пуцлін, Ребенок (Шехич, 76), Кулач (Кравчук, 60), Кане, Степанюк

Попередження: Топалов, Тищенко, Биков - Скляр, Ндіайє, Пуцлін, Чеснаков

Відео сейвів Ісенка

У фіналі Кубка України "Ворскла" зустрінеться з київським "Динамо", яке раніше у своєму півфіналі обіграло "Минай". Вирішальний поєдинок повинен пройти у Львові 8 липня.

Як повідомляв УНІАН, раніше в цьому місяці "Маріуполь" та "Ворскла" поділили очки в УПЛ.