Reuters

У Лондоні (Великобританія) завершилися змагання чемпіонату Європи з синхронного плавання у двох видах програми, де українки завоювали срібні нагороди.

У технічній програмі солісток Ганна Волошина набрала 90.7289 бали, відставши від переможниці Світлани Ромашиної з Росії на 3.1576 бали. Третє місце і бронзова медаль на рахунку Лінди Черруті з Італії.

У свою чергу, у комбінації в командних змаганнях збірна України набрала 93.4333 бали, відставши від команди Росії на 3.0667 пункту. Третє місце також на рахунку команди Італії. Українки виступали у складі Ганна Волошина, Лоліта Ананасова, Дар'я Юшко, Олена Гречихина, Ольга Золотарьова, Катерина Резнік, Анастасія Савчук, Ксенія Сидоренко, Олександра Сабада і Катерина Садурская.

Відео дня

Читайте також: Українець Кваша став чемпіоном Європи у стрибках у воду

Таким чином, на рахунку збірної України на чемпіонаті Європи з водних видів спорту в Лондоні вже 8 нагород - золото Іллі Кваші в стрибках у воду і 7 срібних медалей у стрибках та синхронному плаванні. Команда займає 2-е місце в загальному заліку, поступаючись збірній Росії (7-0-2), але випереджаючи команду Італії (1-4-5).

Чемпіонат Європи з водних видів спорту (плавання, синхронне плавання, стрибки у воду), проходить в Лондоні з 9 по 22 травня.