Що покаже Apple на початку 2024 року: розкрито список пристроїв / фото REUTERS

Головний інсайдер з техніки Apple Марк Гурман у приватній розсилці Bloomberg Power On опублікував нові подробиці, пов'язані з майбутньої весняною презентацією компанії.

Передбачається, що вона пройде в березні або квітні. В якому форматі пройде івент, журналіст уточнювати не став.

Весняна презентація Apple 2024: що на ній покажуть

  • iPad Pro OLED 11" і 13"
  • iPad Air 10.9" і 12.9"
  • MacBook Air 13" і 15"

Торік Apple не випустила жодного iPad Pro, вперше в історії серії. Тому в 2024-му компанія серйозно оновить свої найтоповіші планшети. Одним з ключових нововведень стане OLED-дисплей. Вважається, що через цей перехід планшети істотно подорожчають.

Відео дня

Інші чутки та/або ймовірні особливості iPad Pro OLED включають найновіший чіп M3, бездротову зарядку MagSafe та оновлену Magic Keyboard зі збільшеним трекпадом та алюмінієвим верхнім корпусом.

Названо всі новинки, які Apple представить цієї весни

Разом з "прошкам" нас чекає і iPad Air. Він вийде в новому для себе форматі – з 12.9-дюймовим дисплеєм. Також у нього збільшиться продуктивність, а тильна камера отримає новий дизайн.

Названо всі новинки, які Apple представить цієї весни

Останньою новинкою весни 2024 року стане MacBook Air з чіпом M3. Ніяких серйозних змін в дизайні в цьому році не очікується, але ноутбук, найімовірніше, отримає підтримку Wi-Fi 6Е, як і інші комп'ютери Mac.

Названо всі новинки, які Apple представить цієї весни

Також до кінця 2024 року вийдуть ювілейні Apple Watch, які стануть по-справжньому революційними смарт-годинниками, оновлені iPad mini і AirPods 2 і 3 поколінь з Type-C. Ще у компанії в планах бюджетний ноутбук MacBook "для всіх"

Нові айфони традиційно покажуть восени. За чутками, на відміну від iPhone 15, в новому поколінні змінитися має майже все, від розмірів дисплея до появи ШІ. УНІАН зібрав все, що вже відомо про молодші і старші моделі iPhone 16.

Вас також можуть зацікавити новини: