Wizz Air почне літати в Грецію з травня 2019 року / Фото Маргарита Андрєєва

Угорська авіакомпанія Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, з 20 травня почне виконувати польоти з міжнародного аеропорту «Київ» ім. В. Сікорського в Салоніки (Греція) і з 21 травня - в Афіни (Греція).

Читайте такожОстрів Крит: втеча за теплом у будь-яку пору року

Згідно до прес-релізу авіакомпанії, загалом Wizz Air буде виконувати чотири рейси на тиждень з Києва в Грецію. Так, рейс Київ-Афіни буде виконуватися двічі на тиждень, по вівторках і суботах, рейс за маршрутом Київ-Салоніки - також двічі на тиждень, по понеділках і п'ятницях.

Відео дня

В авіакомпанії уточнили, що квитки можна буде придбати на сайті компанії за ціною від 19,99 євро.

Зазначається, що разом з новими відкритими маршрутами зараз Wizz Air виконує рейси пза 45 маршрутами до 13 країн з трьох українських аеропортів.

Також повідомляється, що протягом 2018 року авіакомпанія перевезла понад 1,5 млн пасажирів на своїх рейсах до/з України, що становить понад 107% зростання, порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Як повідомляв УНІАН, у березні 2019 року Wizz Air відкриє 4 маршрути з Києва у Бремен, Біллунн та Ригу, а зі Львова до Копенгагена, а також розмістить четвертий літак Airbus A320 на своїй базі в Києві, що збільшить інвестиції авіакомпанії в Україні до більш 400 млн дол.