Капсульний готель в аеропорту «Бориспіль», який знаходиться на другому поверсі загальнодоступної зони терміналу D, з моменту відкриття обслужив понад 300 осіб.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив директор готелю GettSleep Олександр Чернишенко.

Читайте такожАеропорт "Бориспіль" запустив новий багаторівневий паркінг (фото)

Відео дня

«З 4 липня ми почали надавати послуги з оренди капсульних номерів. З моменту запуску готелю ми обслужили понад 300 осіб», - сказав він.

Чернишенко зазначив, що вартість обладнання готелю обійшлася у декілька сотень тисяч доларів.

«Багато вклалися в системи кондиціювання, обладнання душових, самі капсули недешеві, так як вони зроблені з негорючих матеріалів", - сказав він.

За словами Чернишенка, окупити інвестиції планується протягом 3-5 років.

Він підкреслив, що оренда капсули здійснюється погодинно.

«Одномісне капсула коштує 150 грн за годину. Але чим більше берете годин, тим дешевше. Зараз є 56 капсул. З них 16 двомісні. Тому максимальна місткість готелю 72 людини», - сказав Чернишенко.

Також, він зазначив, що брендом GettSleep управляє компанія «Концепція відпочинку».

Довідка УНІАН. Капсульний готель GettSleep Boryspil пропонує пасажирам відпочити в одномісних або двомісних невеликих кабінках з ліжками. В імпровізованих номерах є освітлення, розетки, USB-порти і вішалки для одягу.

Комплекс також включає камери схову для особистих речей пасажирів. Також є загальні кабінки для душу, проте рушники, згідно інформації в системах бронювання, надаються за додаткову плату.