19 жовтня розпочав роботу новий пасажирський термінал аеропорту Запоріжжя / фото Андрій Василюк

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines запланувала на кінець весни - літо 2021 року запуск рейсів із Запоріжжя до Батумі (Грузія), Ларнаки (Кіпр) і Праги (Чехія).

Про це повідомила прес-служба компанії.

«Зараз на кінець весни - літо 2021 у нас запланований запуск рейсів із Запоріжжя до Батумі, Ларнаки і Праги. Квитки вже можна придбати на сайті skyup.aero», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожПасажирка авіакомпанії летіла до Лондона, а прилетіла в Київ

Також прес-служба повідомила про сьогоднішній запуск першого рейсу з нового терміналу аеропорту Запоріжжя.

«Регулярний рейс українського лоукостера SkyUp Airlines Київ - Запоріжжя - Київ став першим, який прийняв аеропорт в новому терміналі», - йдеться в повідомленні.

Виконуючий обов'язки генерального директора SkyUp Airlines Дмитро Сіроухов повідомив, що розвиток регіональних авіаперевезень є пріоритетним для компанії.

«Не дивлячись на викликане пандемією значне падіння пасажиропотоку і відсутність можливостей для повноцінного відновлення міжнародного авіасполучення, яке забезпечувало реалізацію нашої соціальної місії відродження культури внутрішніх перельотів, розвиток регіональних перевезень залишається для нас пріоритетним», - цитує прес-служба його слова.

Також він наголосив на важливості державної підтримки в розвитку регіональних аеропортів.

«Державна підтримка таких важливих інфраструктурних проектів, які роблять досвід пасажирів більш комфортним, відкриває також широкі можливості для збільшення напрямків, частот польотів і потенційного встановлення більш низьких тарифів», - посилається прес-служба на його слова.

Новий термінал аеропорту Запоріжжя

Довідка УНІАН. Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві у 2016 році, а засновником є ​​компанія "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up.