Португалія – найкраща країна для віддалених працівників / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Португалію, яка також є одним з найбільш затребуваних туристичних напрямків світу, визнали найпопулярнішою країною для цифрових кочівників у 2024 році.

Згідно до свіжого дослідження CEOWORLD magazine, Португалія стала найкращим місцем для віддалених працівників завдяки унікальному поєднанню доступності, якості життя та розвитку технологій. Порівняно з багатьма іншими країнами Західної Європи, Португалія має відносно низьку вартість життя, включаючи проживання, харчування, транспорт та розваги. Все це робить її привабливим варіантом для тих, хто шукає гармонійне поєднання роботи і відпочинку. При цьому Португалія пропонує привабливі варіанти віз і програм проживання для громадян країн, що не входять до ЄС.

Іспанія посіла друге місце в рейтингу за кількістю емігрантів і цифрових кочівників. Країна поєднує в собі традиції і сучасність, пропонуючи унікальний мікс яскравої культури, хороших умов проживання і цифрових технологій. При цьому в країни є кілька програм прийому цифрових кочівників.

Відео дня

Третім за популярністю серед віддалених працівників напрямком світу в 2024 році стала Греція, яка пропонує ідеальне поєднання давньої історії і сучасних можливостей для тих, хто шукає баланс між роботою і подорожами. Ну а відома на весь світ грецьке гостинність полегшує цифровим кочівникам інтеграцію в місцеве суспільство. Греція також пропонує вигідні програми для цифрових кочівників.

10 найпопулярніших серед цифрових кочівників країн світу

1. Португалія.

2. Іспанія.

3. Греція.

4. Італія.

5. ОАЕ.

6. Туреччина.

7. Угорщина.

8. Мексика.

9. Таїланд.

10. Болгарія.

Як повідомляв УНІАН, раніше популярна платформа з бронювання житла Booking.com назвала найбільш гостинні туристичні напрямки в 2024 році. Одне з міст Португалії потрапило до трійки лідерів.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.