Росіянам відмовляють у візах / фото ua.depositphotos.com

Громадянка країни-агресора на камеру поскаржилася, що їй та членам її сім'ї відмовили у в'їзді до Німеччини. Росіянка розплакалася, розповідаючи про це.

Відповідне відео "завірусилося" в мережі, адже багато представників цивілізованого світу впевнені, що це - тільки початок. У Європі не дуже раді представникам РФ, що розв'язала криваву війну проти України. 

"Відмовлено всім п'ятьом у візі. Вони просто ні на скільки її не дали. А хочете знати причину? Їм здається, що ми там залишимося! Тобто я зі своєю сім'єю не можемо з'їздити в гості до своєї рідної мами", - нарікає громадянка Росії.

Відео дня

Вона додала, що у неї було офіційне запрошення, виклик у гості.

Раніше росіянка влаштувала скандал у Кишиневі, скаржачись на русофобію. Жінка записала на відео претензії до адміністрації місцевого клубу - нібито її не стали обслуговувати і навіть не пустили в заклад, дізнавшись, що вона – громадянка РФ.

ЗМІ повідомляли, що міністри закордонних справ Євросоюзу мають намір підтримати призупинення дії угоди ЄС про спрощення візового режиму з Росією, щоб обмежити кількість видачі віз росіянам.

Вас також можуть зацікавити новини: