Її нібито не стали обслуговувати і навіть не пустили в заклад, дізнавшись, що вона - росіянка / скріншот

Росіянка влаштувала скандал у Кишиневі, скаржачись на русофобію.

Жінка записала на відео претензії до адміністрації місцевого клубу – нібито її не стали обслуговувати і навіть не пустили в заклад, дізнавшись, що вона – росіянка.

"Кишинів, спасибі! Росіян не пускають в клуб. Ви прикиньте, блін. Кому я че зробила дівчинка взагалі?! Приїхала в Кишинів, заміж вийшла, живу тут рік. А мене, як сказала, що я - росіянка, не пускають", - заявила жінка.

Війна в Україні: актуальні дані

Російські війська зосередилися на захопленні Донбасу. Як повідомляв Генштаб ЗСУ вранці, 28 серпня, ЗСУ зупинили наступ окупантів на Слов'янському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Напередодні стало відомо про перекидання в Україну добровольчих батальйонів третього армійського корпусу. Таким чином, Путін намагатиметься відновити наступ на Донецькому напрямку, де просування противника застопорилось, а частину кинути на південь в очікуванні контрнаступу ЗСУ.

Водночас аналітики Інституту вивчення війни сумніваються, що нові добровольчі батальйони переламають хід війни і якось суттєво вплинуть на існуючу ситуацію.

Наразі, на думку аналітиків, у Росії немає сил штурмувати українські позиції в Херсонській області – наступальний ресурс РФ "деградував".

З початку повномасштабного вторгнення ЗСУ знищили вже 46 750 окупантів і тисячі одиниць ворожої техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: