"Укрзалізниця" призначила низку додаткових регіональних поїздів на вихідні в червні / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" призначила на найближчі вихідні та Дня Конституції низку додаткових регіональних поїздів.

Як повідомила прес-служба "Укрзалізниці", призначено курсування 5 регіональних поїздів на період із 19 до 21 червня, а також із 26 до 29 червня - напередодні та після Дня Конституції України - для додаткових перевезень пасажирів на вихідні в червні.

Так, на зазначений період призначено щоденне курсування регіональних поїздів: №864/866 сполученням Неданчичі, Чернігів - Київ-Волинський; №884/883 Фастів - Зернове - Київ-Волинський; №888/887 Київ-Волинський - Ворожба - Фастів; №896/895 Київ-Волинський - Конотоп, Шостка - Київ-Волинський, №880/882 Київ-Волинський - Славутич - Фастів. Квитки на зазначені поїзди реалізовуватимуться на 50% місць.

Відео дня

Читайте такожУЗ відновлює рух 14 приміських електричок: перелік

У прес-службі нагадали, що під час проїзду залізничним транспортом потрібно перебувати на вокзалах, платформах та поїздах лише в захисних масках, користуватись санітайзерами для рук, дотримуватись соціальної дистанції - не менше 1,5 м, а при виявленні симптомів гострої респіраторної хвороби залишатись вдома.

Як повідомляв УНІАН, "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків ще на чотири поїзди далекого прямування, які почнуть курсувати з 19 червня. Продаж відкрито на поїзди Запоріжжя - Ужгород, Харків - Івано-Франківськ, Харків - Ужгород та Київ - Херсон.