В'єтнам звільнить туристів від карантину \ фото REUTERS

Влада В'єтнаму хоче в листопаді запустити пілотну програму, яка дозволить іноземним туристам в'їзд в кілька регіонів країни без карантину.

Зокрема, мова йде про провінції Куангнінь, Куангнам, Кханьхоа, місті Дананг і острові Фукуок.

Для приїзду в ці провінції туристи повинні будуть забронювати авіаквитки, тест на COVID-19, готель, а також вказати місця, які вони планують відвідати. Перший тест необхідно буде зробити після прибуття, після негативного результату турист буде звільнений від тижневого карантину. Якщо турист залишатиметься в країні більше 7 днів, то через сім днів перебування тестування буде проведено повторно. Максимально турист зможе залишатися у В'єтнамі 90 днів.

Відео дня

Однак навіть при негативному тесті на коронавірус іноземцям не можна буде вільно переміщатися по країні. Їм необхідно залишатися зі своєю туристичною групою і відвідувати заздалегідь обговорені місця. Контакти з іншими туристичними групами потрібно буде звести до мінімуму. Якщо турист захоче відвідати місце, не передбачене програмою, він повинен буде заздалегідь зареєструвати таку поїздку.

Читайте такожУ В'єтнамі відкрили готель, покритий золотом всередині і зовні (відео)

Турист повинен бути щеплений препаратом від COVID-19, який визнаний В'єтнамом. 

З наступного року влада В'єтнаму планує відкрити більше число міжнародних авіамаршрутів і напрямків. На третьому етапі буде прийнято рішення про повне відкриття, виходячи з розвитку пандемії коронавірусу, передає Vietnam News.

Вас також можуть зацікавити новини