До Дня туризму часто можна отримати знижки на подорожі / фото pixabay.com

Щороку 27 вересня у світі відзначають Міжнародний день туризму, й з нагоди свята мандрівники навіть можуть отримати знижки на певні туристичні послуги.

Найчастіше акції до Дня туризму проводять авіакомпанії. Так, приміром, найбільший авіаперевізник України МАУ оголосив знижки до -20% на авіаквитки, які можна буде придбати з 27 до 30 вересня 2021 року. 

Подорожі за акційними квитками можна буде здійнити у період з 18 жовтня до 17 грудня 2021 року, а мініальний період такої мандрівки має становити 3 дні. Акція не діє 22-25 жовтня 2021 року (відправлення) та 30 жовтня – 1 листопада 2021 року (повернення).

Відео дня

Також швидкий розпродаж на 27-28 вересня 2021 року оголосив угорський лоукостер Wizz Air. Авіакомпанія пропонує туристам здійнити подорож за акційною ціною до 26 березня 2022 року. Щоправда, знижка 20% розповсюджується лише на окремі рейси.

Читайте такожЯкі країни світу відкрили кордони для українців (оновлюється)Крім того, великий осінній розпродаж триває у ірландського лоукостера Ryanair. Квитки за ціною від 19,99 євро можна придбати до 7 жовтня 2021 року, а подорожі за ними мають бути здійнені у жовтні-листопаді цього року.

Звісно, це далеко не всі авіакомпанії, які пропонують знижки на День туризму. Тож якщо хочете зекономити, радимо вам заглянути на сайт свого улюбленого перевізника – можливо, і там є знижки. 

Більш того, знижки до Дня туризму нерідко пропонують страхові компанії, туристичні магазини, турфірми тощо. Головне, не полінуватися їх трохи пошукати.

Як повідомляв УНІАН, за результатами досліджень від одного з українських туроператорів, влітку 2021 року українці подорожували активніше, ніж до пандемії, навіть попри те, що наразі відкрились далеко не всі популярні маршрути.