В іспанській Малазі 27 березня 2018 року урочисто презентували найбільший круїзний лайнер у світі, що отримав назву "Симфонія морів" (Symphony of the Seas). Завершилася церемонія вже вночі грандіозним салютом на тлі підсвітленого різними кольорами судна.

Читайте такожВояж для дорослих: Розпочався продаж квитків на перший у світі морський секс-круїз (фото)

Як зазначає Reuters, довжина лайнера складає 362 метри і він налічує 18 палуб з 2775 каютами різної категорії. При цьому "Симфонія морів" здатна вмістити 6780 пасажирів і ще 2175 членів екіпажу.

Відео дня

На борту лайнера на мандрівників чекають розваги на будь-який смак - казино, дискотеки, різноманітні шоу-програми, ігрові кімнати, аквазона, розваги для дітей, спортивні майданчики, фітнес і багато іншого.

Також на борту можна замовити їжу і напої найрізноманітніших кухонь світу. А родзинкою тут є біонічний бар, де гостей будуть обслуговувати роботи.

Очікується, що в перший круїз цей лайнер вирушить вже у квітні 2018 року з Барселони, весь літній сезон проведе в подорожах по Середземному морю, ну а далі вже вирушить курсувати Карибським морем - традиційним напрямом для компанії-власника Royal Caribbean Cruises.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Дубаї поруч відкрили найвищий у світі готель.