Кадровий російський офіцер у Луганську / фото ТСН

В окупованому Луганську російський кадровий офіцер Олександр Сазонов відкрито розважається з місцевими жінками і вживає алкоголь за кермом авто.

Читайте такожБойовики "ЛНР" вигадали спосіб наповнити "казну"

Про це у своєму Telegram-каналі розповів журналіст Андрій Цаплієнко. Сазонов "служить" на окупованій території Луганської області з вересня 2018 року. Він керує оперативною групою російських офіцерів "Луганськ". 

Відео дня

Олександр Сазонов отримує зарплату у Центральному апараті Головного управління Генштабу ЗС РФ у Москві. Як зазначає журналіст, у росії офіцер отримує 80 тисяч рублів (близько 35 тис. грн), а на окупованому Донбасі має можливість отримувати втричі більше. 

фото ТСН

На опублікованому журналістом відео видно, як Сазонов за кермом автомобіля відкорковує пляшку шампанського і починає пити. Він перебуває у компанії невідомої жінки. Як видно на фото ТСН з паспортом Сазонова, він одружений. 

фото ТСН

"Олександр Сазонов під час свого відрядження до Луганська здебільшого віддавав перевагу стрільбі з шампанського в компанії привітної жінки. За що, гадаю, військовослужбовці українських Збройних Сил йому дуже вдячні. А на відео ви можете на власні очі побачити, як у Луганську проводять свій час російські окупанти. З дівчатами, машинами і шампанським", - йдеться у повідомленні журналіста.

Нагадаємо, за даними розвідки, 13 січня чотири окупанти на Донбасі загинули та троє отримали поранення.