Поранено одного українського захисника \ фото УНІАН

Цієї доби на Донбасі російські окупанти чотири рази обстріляли позиції Збройних сил України, одного українського військового поранено.

Читайте такожУкраїнські військовики ліквідували двох окупантів у районі ООС

Про це йдеться у зведенні прес-центру операції Об'єднаних сил (ООС) станом на 18.00. "Незважаючи на оголошене "Великоднє перемир'я", з початку доби ворог чотири рази порушив режим припинення вогню, з них один раз – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. Збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів", - сказано у зведенні.

Зокрема, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник двічі обстріляв позиції українських підрозділів з мінометів калібру 82 мм - в районі села Павлопіль, а зі станкових протитанкових гранатометів – поблизу населеного пункту Піски.

Також у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог здійснив два обстріли позицій ООС зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Світлодарська і з ручних протитанкових гранатометів – у районі Кримського.

Поранено одного українського захисника.

На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою, наголосили у прес-центрі.