Ілюстрація REUTERS

У період з 1 по 7 вересня військовослужбовці Національної гвардії затримали в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі 9 осіб, підозрюваних у причетності до незаконних збройних формувань РФ.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у Facebook.

Читайте також"Найстрашніше було заходити в ДАП і виходити з нього. Артилерія криє. Сепари – праворуч, ліворуч, кругом. По тобі ведуть вогонь, ти заходиш в м'ясорубку"

Відео дня

Зазначається, що затримання проходили на блокпостах поблизу населених пунктів Маріуполь, Волноваха та Благодатне.

"В період з 1 по 7 вересня, було виявлено та затримано 9 осіб, серед яких три жінки. Згідно пошукової бази Національної поліції усі підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань. Ще в одного громадянина, на блокпосту поблизу населеного пункту Волноваха, українські військові під час перевірки виявили підроблений паспорт України", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на одному з блокпостів неподалік Маріуполя нацгвардійці виявили чоловіка, якого розшукувала Служба безпека України. Громадянина передали співробітникам Мангушського відділення поліції.

Впродовж цього періоду у громадян було вилучено близько 25 грамів речовини зеленого кольору, схожої на канабіс, та 10 міліграмів наркотичної речовини, ймовірно «опіум».