Ілюстрація REUTERS

Сьогодні, 27 вересня, бойовики на Донбасі 14 разів порушили режим припинення вогню, одного військовослужбовця зі складу Об'єднаних сил поранено.

Читайте такожТільки з паспортом РФ: бойовикам на Донбасі поставили умову для «служби»Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні.

Зазначається, що противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Відео дня

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснили 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил: тричі поблизу Водяного з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; в районі Богданівки - зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік Авдіївки - зі стрілецької зброї.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник 8 разів обстріляв позицій Об'єднаних сил: неподалік Травневого - з мінометів калібру 120 мм та 82 мм; тричі поблизу Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем; неподалік Луганського - з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Південного - з міномета калібру 82 мм, озброєння БМП, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Луганського - з міномета калібру 120 мм; поблизу Новозванівки - зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що минулої доби в пропуску через лінію розмежування було відмовлено 42 особам.

Як раніше повідомляв УНІАН, минулої доби на Донбасі окупанти стріляли 7 разів, було поранено одного українського військового.