REUTERS

Про це повідомив прес-секретар АП з питань АТО Андрій Лисенко. «Бойовики порушили режим припинення вогню у ніч з 24 на 25 жовтня в районі села Піски. Ворог застосував стрілецьку зброю, гранатомети, зенітні установки та великокаліберні кулемети. За уточненими даними, внаслідок бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення», - повідомив він.

Читайте такожБойовики провокують військовослужбовців ЗСУ на порушення Мінських домовленостей – СЦКК

Як повідомляв УНІАН, 25 жовтня речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив, що за добу в зоні АТО один військовий отримав осколкове поранення.

Відео дня

«Вчора (24 жовтня) в зоні АТО було зафіксовано одну ворожу провокацію з боку незаконних збройних формувань, сталося це на Донецькому напрямку поблизу шахти Путилівська. Там ворог вів вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів, внаслідок чого один український військовослужбовець зазнав поранень», - сказав Мотузяник.

Він також інформував, що «в ніч з 24 на 25 жовтня, починаючи з 02.30, бойовики використовували стрілецьку зброю, гранатомети та зенітні установки проти сил АТО в районі селища Піски».