Військові Росії, ймовірно, щось приймають - це пояснює їхню нестандартну поведінку, каже сержант ЗСУ Ігнатенко / фото скріншот

Головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів про дивну поведінку російських військових на фронті, зокрема, коли просто поруч з ними вибухають снаряди.

У інтерв’ю Наталі Островській він не виключив, що окупанти щось приймають на фронті - це пояснює їхню нестандартну поведінку. Військовий розповів:

"Я не один раз помічав, і не лише я, а багато військових про це казали, я не знаю, підтверджений це факт чи ні, що нібито росіяни, військові щось приймають. Бо не один раз бачили досить нестандартну поведінку".

Відео дня

Ігнатенко навів приклад, коли на початку повномасштабного вторгнення Росії сталося влучання у російську БМП. "Вона горить вже, відкриваються двері позаду, вилазить росіянин і просто як на полігоні по книжці: згрупувався і покотився з гірки. Ні паніки, нічого", - розповів військовий.

Крім того, за його словами, є багато випадків, коли поруч з російськими окупантами артилерія чи снаряди розриваються, а вони як ішли, так і йдуть. "Як ото зомбі", - додав Ігнатенко.

Також деякі схожі випадки були у Херсонській області. "Рубає дрова, за 50 метрів біля нього впав танковий снаряд, 125 міліметрів. Він подивився і далі рубає дрова", - розповів військовий.

На запитання щодо того, що у росіян начебто з’явилися якісь фахівці з моральної підтримки, які налаштовують їх йти в бій та розповідають, що "діди воювали і ви маєте воювати", Ігнатенко підкреслив, що він не знає, як можна так налаштувати людину, щоб вона "йшла тупо як зомбі".

Військовий РФ отруївся наркотиками на Донеччині

У січні ASTRA повідомляла, що російський військовослужбовець отруївся наркотичними речовинами на тимчасово окупованій території Донецької області. Інцидент трапився в місті Чистякове (раніше - Торез) в Горлівському районі, яке перебуває в окупації з літа 2014 року.

Отруївся 23-річний окупант на ім'я Ільяс Г. з в/ч 6962. Його доставили в анестезіологічне відділення центральної міської лікарні. За даними ASTRA, діагноз молодшого сержанта був таким: отруєння невідомою наркотичною речовиною.

Вас також можуть зацікавити новини: