На Донеччині окупант отруївся наркотиками / фото ua.depositphotos.com

Російський військовослужбовець отруївся наркотичними речовинами на тимчасово окупованій частині Донецької області. Про це пише ASTRA.

Відзначається, що інцидент стався в місті Чистякове (раніше – Торез) в Горлівському районі. Воно перебуває в окупації з літа 2014 року. 

Отруївся наркотиками 23-річний окупант на ім'я Ільяс Г. з в/ч 6962. Його доставили в анестезіологічне відділення центральної міської лікарні.

Відео дня

За даними ASTRA, діагноз молодшого сержанта – отруєння невідомою наркотичною речовиною. Також видання поділилося фотографією загарбника:

ASTRA

Інші новини з окупованих територій

На тимчасово окупованій Запорізької АЕС в Енергодарі ситуація стає гіршою з кожним днем. Окупанти мають ілюзію, що контролюють ситуацію на ЗАЕС, проте про погіршення обстановки говорять і спостерігачі МАГАТЕ, що знаходяться на станції.

Крім того, триває примусова паспортизація, в рамках яких росіяни йдуть на різні заходи. Раніше вони погрожували не надавати людям медичну допомогу, тепер-пропонують вугілля. Так, на окупованих територіях Херсонської області загарбники видають пільгове паливо при наявності російського паспорта.

Вас також можуть зацікавити новини: