Окупанти продовжують блокувати "Азовсталь" / фото"Азов"

Командир 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ Сергій Волина закликав про евакуацію українських військовослужбовців із заводу "Азовсталь" у Маріуполі.

Текст заклику боєць розмістив на своїй сторінці у Facebook.

"Що я відчуваю? Неначе я опинився в якомусь пекельному реаліті-шоу, де ми – військові, боремося за життя, використовуємо кожен шанс для порятунку, а весь світ просто спостерігає цікавий сюжет! Такі сюжети використовують у фільмах і серіалах. Різниця лише у тому, що це не фільм, а ми – не вигадані персонажі! Це реальне життя! Біль, страждання, голод, муки, сльози, страх, смерть – все справжнє!" – зазначив він.

"Що мене дивує? Цинізм! Людський цинізм не має меж! Є загальноприйняті правила, вони однакові для всіх, завірені купою законів, підписів і печатками, але вони не діють! Тоді навіщо вони потрібні? На що я сподіваюся? На диво! На те, що вищі сили (у широкому розумінні цього слова) знайдуть рішення для нашого порятунку! І це пекельне реаліті-шоу закінчиться... Вищі сили, ми чекаємо на результат ваших дій ... час іде, а час – це наші життя!" – додав Сергій Волина.

За його словами, Маріупольський гарнізон зробив все можливе для порятунку мирного населення: "Морська піхота – вірні назавжди! Слава Україні! P. S. Білі прапори для евакуації цивільних використовуються вже вчетверте, під час кожної евакуації. Ціна останньої евакуації – троє вбитих і шестеро поранених військових. Маріупольський гарнізон зробив все можливе для порятунку мирного населення. Просимо всіх докласти максимум зусиль для евакуації військових".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, як 6 травня російські окупанти порушили домовленості про припинення вогню у Маріуполі для евакуації мирного населення з заводу "Азовсталь"" і підбили авто для транспортування цивільних.

Вас також можуть зацікавити новини: