Уркіна просить у Заходу далекобійні ракети ATACMS / скріншот

Україна поодинці захищає "боягузливий і благополучний Захід", а тому має право категорично вимагати негайно поставити ЗСУ винищувачі та далекобійні ракети.

Як вважає публіцист і політолог Андрій Піонтковський, для цього Україна повинна використовувати майданчик саміту НАТО у Вільнюсі 11-12 липня.

"Майданчик саміту НАТО Україні, що бореться поодинці, слід використовувати для категоричної вимоги негайного постачання Заходом винищувачів і далекобійних ракет", - зазначив він.

Відео дня

На його думку, ця вимога "буде від імені десятків тисяч українських воїнів, які загинули захищаючи цей боягузливий і благополучний Захід".

Далекобійні ракети ATACMS для України - що повідомлялося

Раніше повідомлялося, що США близькі до того, щоб схвалити передачу Україні ракетної системи великої дальності ATACMS

Як заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк, головним фактором передачі Україні далекобійних ракет ATACMS до вже наявних РСЗВ HIMARS стане розуміння того, що нинішній Путін є дуже слабким і не контролює в країні ряд процесів:

"Мені здається, вже існує розуміння що, чим швидше Росія перестане існувати за такого занадто слабкому президенті, тим краще буде для глобальної безпеки".